Chili pasta tonijn salade

Bereidingstijd: 0-30 minuten 6 personen heerlijk gerecht voor lunch of diner

Ingredi├źnten;

300 gram pasta schelpen

250 gram haricots vert

4 blikjes geelvin tonijn

1 fijn gesneden rood pepertje

Fijngesneden platte peterselie naar smaak

Fijngesneden basilicum naar smaak

2 eetlepels kappertjes

150 gram rucola

Dressing;

60 ml olijfolie met rode peper, 60 ml citroensap, 2 geperste knoklooktenen

2 theelepels honing

Bereidingswijze;

Kook de pasta met zout en ruim water al dente gaar, spoel de schelpen koud onder ruim stromend water. Kook de haricots vert gaar en meng deze met de pasta, kruiden, kappertjes en tonijn door elkaar.

Schep de dressing erdoorheen en maak de salade af met de fijngesneden pepers en rucola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *