Deli Manger

 

Delicate visconserven

In het plaatsje Matosinhos vlak bij Porto staat de conservenfabriek Pinhais. Al sinds 1920 worden hier op traditionele wijze de sardines en makreel vers verwerkt. De conserven van Deli Manger worden met alleen pure olijfolie, tomaten en andere ingredi├źnten van hoge kwaliteit bereidt.
 

Het ontstaan van Deli Manger

De naam Deli Manger komt voort uit de behoefte om ons dagelijks eten zo delicaat mogelijk te maken. Delicaat betekent volgens De Dikke van Dale zoveel als; teer, fijn en tact vereisend. Deli Manger streeft naar een wereld met minder voedselschandalen, waar wij met respect kunnen omgaan met mens, dier en omgeving.

Deli Manger is opgericht door Monique van Vianen, een gepassioneerd foodprofessional. Het idee voor Deli Manger is ontstaan tijdens een vakantie in Portugal, nadat Monique compleet verrast werd door het smakelijke visproduct uit blik. Daar is de zoektocht gestart naar het best bewaarde geheim in blik. Nu een aantal jaar later mag iedereen hier in Nederland van meegenieten.

Culi Manger

Een proeverij organiseren?