
Een proeverij van delicatessen
Tijdens een proeverij van Culi Manger laten we je alle smaken van de zee proeven. Heerlijke sardines, pikante makreel in tomatensaus of ansjovis in pittige olijfolie. De delicatessen worden ter plekke vers bereid zodat je ongestoord kunt genieten van de heerlijkheden uit de Spaanse zee.Stap 1
Wil je een proeverij organiseren?
Laat ons weten dat je een proeverij wilt organiseren en wij zorgen voor het eten!Stap 2
Ter plekke vers bereidt
Op de dag van de proeverij zorgen wij voor de aankleding en maken wij het eten klaar op de plaats van bestemming.Stap 3
Tevreden? Laat het ons weten!
Na afloop van de proeverij ontvangt u van ons de factuur en evalueren wij kort de proeverij.Culi Manger visrecepten
Heerlijke recepten met Nuri visconserven
-
Chili pasta tonijn salade
-
Pikante tapenade van makreel
-
Dip van makreel en mierikswortel
-
Maisbrood met sardinesboter
-
Romige fettuccini met geelvin tonijn
-
Paté van geelvin tonijn
-
Salade met Ventresca en avocado
-
Salade Nicoise maar dan anders
-
Geroosterde asperges met Ventresca
-
Sardine crème met Mascarpone