Salade met Ventresca en avocado

Bereidingstijd: 0-10 minuten 4 personen heerlijk licht gerecht voor lunch of diner

Ingrediënten;

1 zak jonge slablaadjes

2 avocado’s

Mooie kerstomaatjes naar smaak

2 blikjes Zallo Ventresca de Bonito

Pestosaus, olijfolie, balsamico azijn, grof zeezout en vers gemalen peper

Turks brood

 

Bereidingswijze;

Snijdt de avocado in kleine stukjes en halveer de kerstomaatjes. Meng de slablaadjes met een dressing van olijfolie, balsamico, zout en peper.

Verdeel de sla over vier borden met daarover de avocado en tomaatjes.

Schep voorzichtig de mooie ventresca (buik van de witte tonijn) uit de blikjes op de salade en besprenkel deze met pestosaus.

Lekker met warm Turks brood, ogen dicht en genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *