Sardine crème met Mascarpone

Bereidingstijd:

10 minuten voor 4-6  personen voor bij de borrel of amuse

Ingrediënten;

  • 2 blikjes Nuri Sardines in tomatensaus
  • 100 gram mascarpone
  • Sap en rasp van een citroen naar smaak
  • Vers gemalen peper
  • Half bosje bieslook.
  • Bij de borrel vers gebakken stokbrood, voor een amuse crostini

 

Bereidingswijze;

Haal de graatjes uit de sardines en pureer deze met de tomatensaus en mascarpone in een keukenmachine. Op smaak maken met citroen rasp en sap van de citroen, gebruik ook wat versgemalen peper.

Snijdt de bieslook zeer fijn en strooi deze erdoor.

Voor bij de borrel heerlijk met vers gebakken stokbrood. Voor een amuse serveren op een klein bordje met een crostini, of op een lepel als lepelamuse met een klein gepoft tomaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *